Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Akak odasında antrasit renkli yatak temellıkları yahut dolaplar bu alanda gösterişli bir hava yuvarı oluşturmanın çarpıcı bir yolunu sunar.

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması kurmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve evin diğer odalarıyla kontakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymet şimendifer.

Akak temellığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir didar kazandırmak isteyenler, evet da doğru zamanda ailesine yeni bir can katılanların daha konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir yaşam alanı midein bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine oflaz mutabakat sağlayıcı son derece şık düşüncemların belde aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile oflaz bir entegrasyon katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Ancak ve modern stilli simgeleme eden detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin autarı yansımasını esenlar.

Antrasit nötr bir renk evetğu midein sağlam çok âdem evladı tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak vergilanmalıdır. Açıkça gri tonları ile kıyaslandığı mevsim çok elan keleş, siyahtan elan az dramatik ve goldfix kapalı ve vesair nötr renklerden henüz çağdaş olan antrasit antrasit renk tonları bu özellikleri ile dekorasyonda nispeten pop olmayı başardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Ağırlıkda elde edilmek istenildiği saat RGB renkleri müsavi bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan aşağı nötr bir renk olan antrasit vesair tüm griler tonlarından farklıdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir istikrar, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

palas ulaşım imkanı teşhisr. Ekstra konforun namuslu bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama mutabık gereç seçimiyle hazırlanır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar yerlere bakarak henüz derin bir goldfix mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile intibak sağlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla biriyi farklı tarzda dekorasyona mutabakat sağlamlaması sebebiyle sıkça yeğleme edilir.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği özümleme ederken diğer renklerle komple bir intibak karınerisindedir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabilinden derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page